Elevii pot invata de la antreprenori intr-un nou proiect al Camerei de Comert si Industrie Maramures

Elevii pot invata de la antreprenori intr-un nou proiect al Camerei de Comert si Industrie Maramures

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Inspectoratul Școlar al județului Maramureș invită antreprenorii în această toamnă ”să intre la clasă”, să le explice elevilor ce înseamnă antreprenoriatul, de ce educația antreprenorială este importantă pentru orice vârstă sau ce implică alegerea de a fi antreprenor.

”Învață și de la antreprenori” este proiectul pilot pe care organizația noastră în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș doresc să îl demareze, începând din această toamnă, în școlile din județul nostru.

Adresăm invitația mediului de afaceri să se alăture proiectului nostru și să îl dezvoltăm împreună, în speranța că pe viitor, prin Camera de Comerț și Industrie a României, acest proiect pilot va prinde contur în cât mai multe județe din țară. Rolul educației antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri din România este esențial, iar programele extracurriculare cum ar fi cele de educație antreprenorială, trebuie promovate în rândul tinerilor încă de pe băncile școlii.

În măsura în care acest proiect pilot prezintă interes pentru dumneavoastră, vă invităm să completați formularul de înscriere: https://forms.gle/j9kwRptNtCVWXjQw6
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!