Burse Rotary de studiu pentru elevii din Romania intre 13 si 18 ani

Burse Rotary de studiu pentru elevii din Romania intre 13 si 18 ani
Rotary e-Club of Global Peace and Leadership din districtul nostru, este unul dintre cele 6 cluburi partenere la nivel global ce vor oferi burse de școlarizare unui număr de 18 tineri ce vor fi selectați în cadrul programului online 2023 - 2024 Youth Reserach Vox (https://www.youthresearchvox.org) coordonat de Clubul Rotary Alhambra din Districtul 5300, California, USA.

Scopul programului de studiu este de a sprijini tinerii, încă din timpul liceului, pentru a-și îmbunătăți abilitățile academice de cercetare științifică și a fi cu un pas mai aproape de a accede în universitățile de top dorite de ei.
Programul este special conceput, studenții lucrând online, în grupuri mici, pe teme alese din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de Organizația Națiunilor Unite.

Programul se desfășoară pe parcursul unui an de zile, începând din Septembrie 2023 până în mai 2024 iar fiecare echipă va publica rezultatele obținute într-un jurnal internațional, recomandat de Organizația Națiunilor Unite.

Mai multe informații sunt disponibile in pliantul atașat si toți candidații trebuie sa se înscrie atât in program cat si in evaluarea pentru obținerea burselor.

Program Application: https://forms.gle/Q7VSpYQRjkCr26Ee7
Scholarship Application: https://forms.gle/AAb6mDRYC9wfH1s38

Faptul că jurnalul academic pentru tineri este unul recomandat de Națiunile Unite iar toată perioada de studii se va desfășura alături de profesori din Statele Unite este o confirmare în plus că absolvenții acestui program vor avea șanse sporite la accederea în structurile universitare din SUA dar oferă și o perspectivă celor care își doresc o carieră în Organizația Națiunilor Unite.
https://www.un.org/en/civil-society/youth-research-vox Despre YRV pe site-ul oficial ONU.

Costul programului este de 8000 USD iar în urma analizei candidaturilor, un tânăr(13 – 18 ani) din România are posibilitatea de a primi bursă integrală pentru a urma cursurile acestui program online.
 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!