Capitolul #12 What if things go well

Capitolul #12 What if things go well

Mereu suntem surprinși de programe noi care promovează experiențe unice și exclusiviste. Acestea sunt organizate în diferite părți ale țării și îmbină experiențe culinare și activități culturale specifice regiunii în care acestea se organizează.

Fenomenul What If a ajuns la capitolul #12, iar acesta se desfășoară în Maramureș și își propune să ofere experiențe autentice îmbinate cu experiențe culinare specifice, duse la un nou nivel de către chef Nicolai Tand, care este unul dintre cei doi colaboratori ai acestui eveniment. Împreună cu Laura Cosoi, chef Nicolai Tand se vor asigura că invitații se vor bucura de cele mai speciale momente de descoperire a specificului zonei Maramureșului.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, începând cu vineri, 8 septembrie, ora 16:00 - 18:00, timp în care se așteaptă sosirea invitaților care vor face cunoștință cu pălinca specifică zonei și cu lichiorul de afine (afinata), ambele fiind băuturi foarte reprezentative pentru Maramureș.


Până la cina de la ora 19:00 asigurată de chef Nicolai Tand care îi va duce la origini cu mâncare specifică Maramureșului, invitații vor lua parte la o demonstrație de măiestrie a artistului și olarului Daniel Leș. Dar nu înainte de a servi tradiționala pâine de casă cu slănină picurată și brânză frământată.

A doua zi invitații vor lua micul dejun tradițional și vor face o drumeție la Lacul Albastru sau la Creasta Cocoșului, unde vor lua un picnic tradițional. Întorși la bază, cei care se vor încumeta la un astfel de eveniment, vor servi o masă care se va întinde până la ora 19:00 în care chef Nicolai Tand îi va purta prin toate aromele Maramureșului, iar seara se va încheia cu o petrecere.

Ultima zi, 10 septembrie, constă doar într-un mic dejun tradițional și un rămas bun cu promisiuni de revenire (suntem siguri).

Sunt așteptați invitați din toată țara, iar pentru înregistrări și bilete accesați site-ul organizatorului: https://www.whatifthingsgowell.com/maramu-chapter-12.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!