Parintii investesc in viitorul copiilor care citesc - Carti personalizate pentru copii

Parintii investesc in viitorul copiilor care citesc - Carti personalizate pentru copii
Cartile personalizate pentru copii de la editura Elefantul Meu - Copiii citesc cu drag.

Cărțile personalizate nu mai sunt chiar o noutate pe piața din România. De la primele printuri personalizate și până astăzi, sute sau chiar mii de copii au zâmbit, râs și s-au inspirat din paginile magazinului online ElefantulMeu.ro.

Ideea care stă la baza acestor cărți inedite au în vedere personalizarea cărților astfel încât eroii din poveste poartă numele copiilor tăi iar locul acțiunii este de asemenea personalizat și ales de clienți.

Un motivul în plus să personalizezi cărți pentru copiii tăi

Din nefericire, studiile recente arată că un procent semnificativ dintre copii nu pot citi corect, România fiind în topul țărilor din Uniunea Europeană în ceea ce privește analfabetismul funcțional, incapacitatea de a înțelege un text citit. Motivul principal este faptul că petrec prea mult timp în fața calculatoarelor și nu mai sunt interesați de cărțile clasice.

Acest proiecte dorește să fie parte a soluției, aducând pe piață produse de o calitate superioară și originale iar Cărțile personalizate și produsele complementare, precum jocurile inteligente și puzzle realizate prin franciza Modry Slon vor aduce un plus de valoare în România.

Copiii se îndrăgostesc de cărțile personalizate, citind cu plăcere, mai mult și mai atenți. Cu siguranță cărțile cu povești ilustrate și personalizate vor deveni în cel mai scurt timp favoritele copiilor. Cărțile personalizate servesc, de asemenea, ca instrumente didactice inteligente și susțin, în mod semnificativ, procesele de alfabetizare și citire.

Cărțile personalizate pentru copii disponibile pe site-ul ElefantulMeu.ro sunt disponibile pe categorii în funcție de vârsta copiilor. Un produs absolut unic pe piață este o carte pliabilă, denumită Leporelo, personalizată, pentru copii cu vârste de 1-3 ani. Astfel, cărțile acordeon, special concepute pentru bebeluși, atât ca o amintire cât și pentru joacă și pentru a descoperi lucrurile din jurului lui, sunt disponibile în ofertă în număr de 4: una pentru părinți și momentul mult așteptat al venirii pe lume a unui nou membru în familie și trei despre bebeluș și mediul înconjurător, rime personalizate cu numele lui despre captivanta pădure, despre livadă și despre cele 4 anotimpuri.

Vă invităm să descoperiți aceste produse disponibile în România în magazinul online ElefantulMeu.ro – personalizarea și comanda cărților se face online și se livrează în toată țara prin curierat rapid. Termenul de livrare este de 10 – 13 zile și este foarte important de avut în vedere că fiecare carte este unicat iar pentru un cadou inedit, timpul de așteptare este întotdeauna mai îndelungat, dar satisfacția bucuriei celor mici merită fiecare clipă de așteptare.


Copiii citesc cu drag cartea personalizata in care ei Salveaza Planeta - aceasta carte poate fi personalizata cu numele copilului, o poza si personalizarea avatarului direct pe site. Comanda aici cartea personalizata Copilul Salveaza Planeta

Nu rata nici cartile personalizate pentru tinerii cititori: Jurnal de bord, Melissa sau La Zoo.

La capitolul cadouri personalizate, pentru copiii mai mici, va recomandam Sapte Printese, Crocodilul care nu putea plange sau Pungasii din padurea neagra.


Asteptam cu interes feedbackul vostru.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!