Concert NOD în natură

La coada lacului Firiza, într-un loc de o frumusețe deosebită dată de natura luxuriantă, NOD, adică Maria-Casandra Hauși și Sorin Romanescu, vor concerta în stilul lor caracteristic, parcă în acord cu natura. Muzica lor vine din doinele specifice locului, și se îmbină cu acorduri de chitară acustică într-un mod care îți permite să te deconectezi de la orice viteză a vieții și să oprești timpul pentru a contempla și a medita.

Evenimentul se numește C H E M A R E „Să ne suim la izvoarele neamului” și este găzduit de Kalmul naturii, iureșul pădurii, o locație care respectă natura și tradițiile locului. Concertul va avea loc duminică, 27 august, de la ora 17:30.

NOD, două entități muzicale identitare de sine stătătoare. Vei asculta muzica munților noștri, a râurilor, a clipirii stelelor, fraților -surorilor de aci și de dincolo de înaltul cerurilor.
NOD te cheamă să ne recunoaștem înainte de a ne cunoaște. Recunoaștere prin Viu Grai…. Să asculți glasu „iuresului pădurii”, să înțelegem „taina de nepătruns” a „calmului naturii”, să îți amintești de instinctul atavic al spiritului nostru. Să ne bucurăm că suntem oameni cu suflete nepieritoare. NOD te cheamă să legăm în gânduri, să dezlegăm în cânturi ancestrale la nodul maramureșean, la funia de pe portile noastre ce nu trebuie lăsată să „să rumpă… să să frângă”, să priveghem neobosit. Noi suntem generația capătu!
NOD te cheamă să priveghem la sacrul legământ dintre Cuvânt și Cer, neam și grai strămoșesc, pământ și ape, munți și codri.
Că „… după dor trebe a mbla nu de somn a te mfla.” Zice și acum fără topolire în fiecare suflare și bătaie a inimii mele, bunu meu, străbunu nostru Nicolae Pițiș.

Evenimentul fiind sus pe munte, se recomandă prezența cu un ceas înainte de începerea concertului pentru împrietenirea cu mediul și gazdele. Vremea ar trebui să țină cu noi, cu toate acestea va fi binevenită umbrela și/ ori „ploieru”. Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit însoțiți de un adult plătitor de bilet, unde îi așteaptă un loc de joacă în natură, special conceput pentru ei. Se încurajează traista cu „merinde de acasă”, apa de izvor e asigurată de organizatori. Biletele se achiziționează la intrare și sunt pentru suportul evenimentului. Ele costă 30 lei.
 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!