Concert în 2 cu Ada Milea și Bobo Burlăcianu

Concert în 2 cu Ada Milea și Bobo Burlăcianu
Cu toții am auzit de Ada Milea, cântăreața recunoscută pentru ironiile inteligente și sarcasmul de bun gust, și de Bobo Burlăcianu, unul dintre cei doi componenți formației Fără Zahăr.

Având un simț al umorului care se completa perfect, cei doi au creat un proiect care pune stand-up-ul în versuri și îl ridică la rang de artă, ajungând chiar la personaje de o tristețe comică zguduitoare. Oare să îl putem numi umor negru, britanic? Este mult mai mult decât atât. Și asta pentru că se inspiră din viețile noastre, ale românilor.

După cum lasă de înțeles, nu este nici muzică, nici teatru, dar sunt amândouă la un loc. Despre ce cântă ei? Despre muște, despre iarbă, despre femei ideale, despre pușcărie, despre alcool, despre rugăciuni, dar se regăsesc și porci mâncători de oameni și vecini traficanți de jucării.

Fie că ne regăsim sau nu în glumele lor melodice, este deosebit de amuzant și eliberator să ne gândim la lucruri din punctul lor de vedere. Un punct de vedere scos din banal și expus într-o manieră extrem de sinceră, fără ocolișuri și împachetări frumoase.

Era să uităm să vă spunem ceea ce este cel mai important: au concert azi, în Baia Mare, în grădina de vară Log Out la ora 20:00!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!