Melodii clasice și nemuritoare unplugged

Melodii clasice și nemuritoare unplugged

Suntem siguri că nu ați mai fost de mult la un concert de cover-uri, care să vă aducă aminte de o altă perioadă a vieții voastre sau care să vă ducă într-o stare diferită, care să vă facă să vă bucurați de sentimente profunde. Și toate acestea într-o interpretare specială, foarte apreciată în această perioadă. 

Este vorba despre un spectacol muzical unplugged sau de-conectat, așa cum îl numesc organizatorii, ceea ce înseamnă că avem de a face cu un concert acustic, în care ne vom bucura să redescoperim piese nemuritoare, într-o interpretare cu totul deosebită. 

Acest spectacol va fi oferit de muzicienii Teatrului Municipal Baia Mare împreună cu alți artiști băimăreni, reuniți în formula AKUSTIKA BAND. Astfel, pentru cunoscători, vor performa: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, Mădălina Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Dan Secheli și Călin Ionce, care este și regizorul muzical al acestui spectacol. 


Așadar, dacă sunteți fani muzică acustică, fani Frank Sinatra, fani Michael Jackson, fani The Beatles sau, de ce nu, fani Imagine Dragons și Hooverphonic, organizatorii vă așteaptă să descoperiți ceva cu totul special. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!