Fabrica de Campioni la Sălsig

Fabrica de Campioni la Sălsig

Cu toții ne uităm cu admirație la campioni, indiferent de sportul în care performează. Iar atunci când ei sunt români, sunt din zona noastră sau chiar din comunitatea sau familia noastră, suntem mândri și ne batem cu pumnul în piept când vorbim despre realizările lor. Parcă și meciurile sunt mult mai interesante atunci când cei care se luptă pentru visul lor sunt aproape de sufletul nostru. Ne uităm cu sufletul la gură la orice meci în care joacă români, la orice competiție în care un român face performanță.

Cum ar fi ca următorii campioni să vină tocmai din comunitatea ta? Cum ar fi dacă următorii campioni ar veni chiar din familia ta? Pare greu de crezut dacă locuiți în mediul rural? Nu este imposibil. Sunt oameni frumoși care caută campioni „la țară”. Aceștia se numesc Fabrica de Campioni și merg prin mediul rural ca să găsească copii talentați la sport, care să primească șansa de a face performanță.

Următoare oprire a Fabricii de Campioni este în Sălsig și vă invită să faceți sport împreună cu ei și să vă spună că sportul poate să devină chiar o carieră frumoasă. Toate micile nestemate neșlefuite sunt așteptate să arate ce pot ca să fie preluate pentru a fi șlefuite.


Toți copiii cu vârsta între 7-14 ani sunt așteptați vineri, 8 septembrie, la ora 12:30, la Terenul Sintetic din Sălsig pentru a demonstra că sunt viitorii campioni la care toți românii se vor uita cu admirație și cu mândrie în anii care urmează.

Despre Fabrica De Campioni Baia Mare și Tudor Marta vom avea ocazia să vă prezentăm din rezultate și în zilele viitoare pentru că au foarte multe proiecte și rezultate deosebite.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!