Hai la Fest-în-Vale!

Hai la Fest-în-Vale!
Este vară, mulți sunt în vacanță sau au motive să se simtă în vacanță, pentru că este sezonul festivalurilor și concertelor de toate tipurile, pentru toate gusturile. Și ne place să mergem la festivaluri pentru că este o atmosferă foarte plăcută, lumea se distrează, te face și pe tine să intri în spiritul bunei dispoziții și să lași muzica să îți poarte picioarele și corpul în ritmul ei.

Totul foarte bine până aici. Dar poate să fie și mai bine. Prin prezența ta la un festival poți face mult bine unor persoane. Iar aici începem să restrângem cercul festivalurilor care susțin cauze sociale.

Cel despre care vom vorbi azi și care este în plină desfășurare este Fest-în-Vale, care se desfășoară în perioada 18-20 august, în Breb, lângă Ocna Șugatag, la Complex Tradițional Casa din Vale Breb. Acesta este la a cincea ediție și chiar dacă a ales să își schimbe denumirea, și anul acesta va susține o cauză foarte frumoasă a Centrului de zi Micul Prinț din Sighetul Marmației, pe lângă dezvoltarea culturală în mediul rural și atragerea de turiști în aceste zone.

Chiar dacă este un festival de dimensiuni mici, organizarea este una desăvârșită, mai ales prin diversitatea mare de activități pe care le propune, pe lângă concertele foarte așteptate. În fiecare zi de festival se organizează ateliere de tot soiul care să dezvolte acea latură a ta care necesită atenție și să hrănească sufletul.

Iar dacă e să vorbim despre concerte, artiștii prezenți sunt: Subcarpați, Grupul Iza, Romulus Cipariu și DJ Klaus EB. Suntem siguri că sunteți curioși cât poate costa biletul la acest festival. Ei bine, fiind și un festival caritabil, este un sistem de acces pe bază de donație, de diferite sume, în funcție de disponibilitate. Chiar și accesul la ateliere este condiționat de suma donată.
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!