Începem săptămâna în hohote de râs la Log Out

Românilor le place să se distreze și să facă mișto de viața lor și a celor din jur. Este cel mai bun mod de a se detașa și de a mai uita de problemele de zi cu zi. Și dacă luni este cea mai detestată zi din săptămână, hai să ne prefacem că e doar o altă zi de weekend și să ne pregătim să ne doară burta de atâta râs.

Și unde să ne bucurăm mai bine de o porție zdravănă de glume decât într-un pub cu experiență în evenimente reușite și pline de distracție? Log Out este locul perfect unde Ana-Maria Calița (sigur ați mai văzut-o în emisiunile de umor de la televizor), Andrei Garici și Ionuț Bodonea să își expună materialul umoristic. Noi bem ceva și ei își fac numărul. E combinația perfectă.

Și dacă nu îi cunoașteți încă, nu vă faceți griji. Au glume care acoperă viața de la un capăt la altul, de la copilărie la relații și divorțuri, dar totul cu multă imaginație și umor. Și poți oricând să îi vezi puțin pe internet dacă vrei să îți dai seama de genul de glume care te așteaptă.


Poți lua bilete pentru show de pe www.iabilet.ro sau din magazinele Flanco sau de pe terminalele Selfpay. Sigur îți vei dori să mai fie câteva zile din astea de weekend prelungit după ce se va termina.
 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!