Teatru de păpuși cu o locomotivă leneșă

Teatru de păpuși cu o locomotivă leneșă

Bucuria copiilor de la spectacolele de teatru este de neegalat. Este atât de plăcut să descopere noi personaje și noi povești interesante, încât îi poți vedea cum se bucură de tot spectacolul. 

Chiar acum, înainte de prima zi de grădiniță, când toți copiii se gândesc cu tristețe la vacanța care tocmai a trecut, un spectacol de teatru de păpuși este perfect pentru a-i ajuta să se simtă din nou mai aproape de activitățile din mediul didactic. Tocmai de aceea, primul spectacol pentru copii are loc sâmbătă, 9 septembrie de la ora 11:00, la secția Păpuși a Teatrului Municipal Baia Mare, de pe str. Dacia. 

Piesa pregătită de actorii secției Păpuși este „Locomotiva leneșă”, care descoperă lumea înconjurătoare odată cu copiii care participă la spectacol și înțelege de ce toți trebuie să facă ceea ce sunt meniți să facă. 


Spectacolul este gândit exact pentru cei mici, astfel oferă atât momente vesele, cât și lecții de învățat pentru copii în cel mai plăcut mod posibil. Copiii vor fi complet captați de spectacol și vor fi bucuroși să descopere lumea înconjurătoare alături de locomotiva leneșă.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!