Festival la Sighetu Marmației

Festival la Sighetu Marmației

Timp de 3 zile, la Sighetu Marmației, iubitorii de tradiție și de muzică bună au intrarea liberă la Nordic Sun Fest, care se desfășoară weekendul acesta, 25-27 august, la Muzeul Satului Maramureșan din municipiu.

În prima zi de festival, accesul este permis începând cu ora 14:00, iar pentru nostalgici, va cânta de la ora 21:00 trupa Desperado. Mai sunt multe alte formații și soliști care vor susține recitaluri chiar din prima zi, iar organizatorii ne avertizează că, chiar dacă intrarea este liberă, ca măsură de siguranță, persoanele vor fi verificate la intrare pentru obiecte care pot afecta siguranța participanților, cât și pentru droguri. De asemenea, nu este permis accesul cu mâncare și băutură din afara evenimentului.

De departe, trupa de bază a festivalului este TAXI, care va concerta sâmbătă de la ora 21:30, după care va întreține atmosfera până dimineață DJ Mario Dunca.

În ultima zi de festival, Nightloosers vor fi cei care vor întreține atmosfera de la ora 21:00, iar pe lângă aceștia vor urca pe scenă și alți artiști, iar DJ Adi Orga va închide festivalul la ora 00:00.

Pe lângă artiștii care vor concerta, sunt artiști care vor expune lucrări artistice, dar sunt și standuri cu mâncare sau dulciuri, dar și standuri de meșteșugari și comercianți locali. Organizatorii fac tot posibilul pentru ca toți participanții să se simtă cât mai bine și vă așteaptă în număr cât  mai mare.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!