În județul Maramureș sunt premiați 218 elevi cu rezultate deosebite la examenele de bacalaureat și la evaluarea națională

În județul Maramureș sunt premiați 218 elevi cu rezultate deosebite la examenele de bacalaureat și la evaluarea națională
Bacalaureatul și evaluarea națională sunt examene esențiale în evoluția oricărui elev. Fiecare la momentul său, este un pas important, care definește, într-o anumită măsură, viitorul fiecărui elev. Așadar, este la latitudinea fiecăruia cât de mult efort depune pentru a-și asigura un loc sau locul dorit mai departe, fie că vorbim despre învățământul preuniversitar, fie chiar despre cel universitar.

Așadar, atunci când apar elevi care chiar înțeleg sensul acestor etape din viața lor, văd cât sunt de importante acestea pentru viitorul lor și aleg să se pregătească temeinic și să dea dovadă de înțelegerea completă și desăvârșită a cunoștințelor dobândite în perioada anilor școlari, este normal ca acestora să le fie recunoscute aceste merite și să fie recompensați pe măsură.

Nu mai trebuie să menționăm faptul că, în această perioadă, acest gen de comportament nu mai este la modă și nu mai este preluat de majoritatea colegilor.

Consiliul Județean Maramureș a aprobat pe 10 august premierea a 218 elevi cu rezultate deosebite la bacalaureat și la evaluarea națională. Această premiere a primit și o plajă extinsă de la media 10, la nota 10 obținută la disciplinele obligatorii. Astfel, elevii care vor fi premiați sunt 148 e liceeni și 70 de elevi de gimnaziu.
Mai trebuie menționat faptul că, la nivel național, din cei 5 elevi din mediul rural care au obținut 10 la evaluarea națională, doi dintre ei sunt din județul Maramureș. Aceste performanțe sunt cu atât mai lăudabile cu cât, în mediul rural resursele limitate nu susțin performanța.
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!