Inscrieri la Raliul Rotary Baia Mare 2023

Inscrieri la Raliul Rotary Baia Mare 2023

Raliul AUTONORD ROTARY este un eveniment marca Rotary Baia Mare 2005, organizat din anul 2009.
An de an, acest eveniment a adunat iubitori ai automobilismului şi a faptelor bune.

Aceastã competiţie anualã de orientare şi turism, este dedicatã atȃt membrilor clubului, cãt şi publicului interesat.

Dacă în edițiile anterioare, traseele raliului au trecut prin locuri frumoase din Țara Lăpușului, Fisculaș, Culmea Prelucilor, Țara Chioarului, anul acesta echipajele participante vor parcurge un traseu de aprox. 115 km printr-o zonă turistică mai puțin cunoscută a Țării Codrului.

Startul și proba de îndemânare auto vor avea loc în parcarea Complexului Comercial Value Center, iar finalul raliului și festivitatea de premiere vor fi la pensiunea Drumul Țării din Tulghieș, în cadrul unui prȃnz cȃmpenesc.
Obiectivul acestui proiect este de a realiza o întȃlnire între prieteni care împãrtãşesc aceleaşi valori umanitare internaţionale.
Acest raliu se desfășoară în regim de circulație deschis cu respectarea legislației și codului rutier în vigoare și poate participa orice tip de autoturism cu ITP valabil.
În acest an am pregătit traseu și pentru motocicliști. După aceste multe informații, vă rog să vă notați data, să vă pregătiți mașinile, să vă găsiți parteneri și să vă înscrieți la raliu!!!

Este asteptat un numar cat mai mare de participanti pentru a petrece împreună un weekend ce se anunță deosebit de frumos!!!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!