Stand-up cu Bordea, Cortea și Szabo în Sighetu Marmației

Stand-up cu Bordea, Cortea și Szabo în Sighetu Marmației

Și în Sighetu Marmației sunt mulți oameni cu probleme zilnice de care abia așteaptă să uite și să se simtă bine în compania prietenilor, în timp ce urmărește câțiva comedianți spunând glume pe scenă.

Asta se va întâmpla sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00, la cinema Mara din Sighetu Marmației. Iar acum câte ceva despre comedianții care urmează să facă sighetenii să uite de probleme: Paul Szabo este finalist atât la show-ul iUmor, cât și la Stand-up Revoluțion. Acesta a fost luat sub aripa lor de comedianții deja recunoscuți Cătălin Bordea și Nelu Cortea. 

Ultimii doi sunt faimoși pentru evoluția lor în lumea stand-up-ului și formează deja un cuplu pe scenă, fiind și prieteni buni în viața de zi cu zi. Aceștia chiar au participat împreună la experiența America Express, unde au câștigat marele premiu și au ajuns râzând în inimile românilor care îi urmăreau. Astfel, au demonstrat că prietenia lor este una foarte puternică și că au susținerea celuilalt în orice situație. 


În continuare, susțin show-uri de stand-up și îi fac să râdă pe oamenii din toate colțurile țării care își doresc să îi vadă. 
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!