Băieții de la CS Minaur Baia Mare joacă Supercupa României la handbal masculin!

Băieții de la CS Minaur Baia Mare joacă Supercupa României la handbal masculin!
Băimărenii pot fi mândri. CS Minaur Baia Mare deschide sezonul de handbal românesc cu un meci împotriva CSM Constanța în Supercupa României, care, începând de sezonul acesta, se va desfășura în format Final 4. Asta înseamnă că cele mai bune 4 echipe ale României se vor duela pentru trofeu, iar totul se desfășoară în două zile: semifinala și finalele (mică și mare).

Deja s-au făcut tragerile la sorți, iar semifinala de pe 19 august, de la ora 15:00 se va disputa între CS Minaur Baia Mare și CSM Constanța, urmând ca de la ora 17:30 să se dispute semifinala dintre CSU Suceava și CS Dinamo București. Ziua următoare, pe 20 august, de la ora 15:00 va fi finala mică, urmând ca de la ora 17:30 să se dispute lupta pentru trofeu. Toate meciurile din Supercupa României se vor disputa în Sala Dinamo din București.

Chiar dacă CSM Constanța și CS Dinamo București sunt favoritele din acest moment, fiecare având titluri în alte cupe, sperăm ca handbaliștii băimăreni să revină la gloria de altădată. Cu toate acestea, este o onoare și simpla prezență în acest Final 4.

Să le ținem pumnii handbaliștilor noștri, iar dacă nu putem să fim fizic alături de ei, să îi urmărim pe TV sau online!
 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!