Există tabere și pentru adulți

Există tabere și pentru adulți
Dacă simți lipsa taberelor din copilărie și te gândești că nu vei mai avea parte de astfel de experiențe mai departe în viață, greșești. Chiar dacă experiențele din tabără nu mai au cum să fie aceleași ca și cele din copilărie, taberele încă mai există și pentru adulți.

Avem o tabără în desfășurare în perioada 21 - 26 august în Baia Sprie, la Casa Olarului Leș Daniel, tocmai pentru începători în ale olăritului și modelajului în lut. Pentru că este, practic, un curs, este un număr limitat de 20 de locuri. Iar în timpul taberei, participanții nu doar vor învăța să modeleze lutul și să îl transforme în orice doresc, dar după masa de prânz, vor explora natura în excursii și plimbări propuse de organizatori.

Daniel Leș este un artist celebru în ale olăritului, mai ales prin îndemnul său de întoarcere la origini și la natură, dar și la viața liniștită dinaintea erei vitezei și a conectivității la tehnologie în loc de natură și pace interioară.

Taberele de olărit ale lui Daniel Leș sunt, în primul rând, unele terapeutice, unele de eliberare și mai apoi unele de meșteșug și creativitate. În primul rând trebuie să îți eliberezi mintea de viteză ca să poți ajunge la latura creativă și pentru a te reuși să te relaxezi și să îți lași organismul să se recupereze.

Trebuie să încerci și tu unul dintre cursurile de olărit ale lui Daniel Leș.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!