tbi Open Fest in Baia Mare

tbi Open Fest in Baia Mare

Fiecare dintre noi are nevoie, din când în când, de un ajutor în achizițiile cu valori mai mari, indiferent care ar fi acestea. Iar instituțiile bancare fac acest lucru posibil, pe termen scurt sau pe termen lung. 

Una dintre aceste instituții, tbi bank România, organizează în perioada 1-2 septembrie un eveniment prin care dorește să promoveze partenerii care oferă facilități speciale persoanelor care apelează la tbi bank pentru ajutor la plata cumpărăturilor. 

Astfel, în parcarea Value Centre Baia Mare se vor întâlni comercianți precum Agramix, Magazinul Fermierului, Atv Rom, Atmosferica, Butoaie de inox, Nordex, MT Moto, etc., care fie vor oferi participanților șansa de a testa produse, fie vor lansa noi produse, dar cu toții vor oferi promoții speciale, altele față de cele practicate până atunci, persoanelor care vor dori să profite de ocazia acestui eveniment și să achiziționeze produsele din portofoliul fiecăruia. 


În plus, organizatorii au pregătit și o tombolă cu premii garantate.

Dar nu vă gândiți să îi țineți pe cei mici acasă, pentru că evenimentul se adresează și celor mai mici, fiind pregătite momente și produse speciale pentru aceștia. 
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!