Romanian Science Festival la Baia Mare

Romanian Science Festival la Baia Mare

Știința nu a fost niciodată mai aproape de noi. Am ajuns să avem un festival de știință într-un spațiu public, cu intrare liberă și în cadrul căruia participanții vor putea participa la peste 150 de experimente științifice alături de studenți, cercetători și profesioniști din domeniul STEM din diaspora academică și din România. 

Acesta este Romanian Science Festival, care are loc weekendul acesta în Maramureș. Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11:00, în Baia Mare, în Piața Libertății, iar duminică, 17 septembrie, tot de la ora 11:00, în Sighetu Marmației, în Parcul Central. 

Cele peste 150 de experimente științifice din cadrul festivalului vor fi din domenii precum: Biologie, Chimie, Astronomie, Matematică, Neuroștiințe, Fizică, Medicină și imunologie, Informatică și Inteligență Artificială, Geografie și Științele Pământului și Robotică.


Iar atelierele pentru Știință și Artă vă vor dezvălui creativitatea și imaginația elevilor aplicată științei, ca să vedem și cum se îmbină utilul cu plăcutul. Pentru că nouă, românilor, așa ne place, să nu fie totul plictisitor și nici prea distractiv. Ne place să fim echilibrați. 

Susținătorii acestui eveniment la nivel local sunt: Ensemble, Ramira, Universal Alloy Corporation, Inside Media și cofetăria Mai Dulce.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!