Sprijină o cauză umanitară redirecționând 3.5% din impozitul tău către ONG-ul dorit.

Sprijină o cauză umanitară redirecționând 3.5% din impozitul tău către ONG-ul dorit.

Redirectioneaza.ro este dezvoltat și este disponibil în mod gratuit grație muncii unei echipe de voluntari Code for Romania. Proiectul este susținut și de Patria Bank, un activ promotor ce se implică în inițiativele în folosul comunității.


Lansată în 2018, pe platformă sunt înregistrate până în prezent peste 550 de ONG-uri din domenii diferite. În timpul campaniei de anul trecut, au fost descărcate peste 3000 de formulare pentru redirecţionarea impozitului pe venit.


Anul acesta termenul de depunere al formularului 230 a fost redus de la 25 mai la 15 martie, așadar cetățenii au la dispoziție mai puțin de două luni să decidă către ce organizație nonprofit pot redirecționa acest procent din impozit.

Mulți cetățeni au renunțat la redirecționarea impozitului pe venit prin formularul 230 tocmai pentru că, la fel ca multe altele în România, birocrația i-a descurajat. Umblatul din stânga în dreapta i-a făcut pe mulți să renunțe, deși ajutorul este unul semnificativ pentru asociațiile și ONG-urile care pot beneficia de această redirecționare.
Astfel, redirecționează.ro a apărut pentru a înlesni procesul de depunere a formularului 230, respectiv alegerea celor pe care vrem să îi ajutăm prin această redirecționare.

Redirecționează.ro conține informații despre ONG-urile care pot fi susținute. Prin digitalizarea formularului #230 se elimină nevoia unui contact direct dintre organizații și susținători, economisind timp și resurse cheltuite pe acțiuni publice în mediul offline.

Pe redirecționează.ro orice ONG are posibilitatea de a-și crea un cont în platformă și de a folosi pagina sa dedicată pentru a încuraja oamenii să redirecționeze acest impozit, în cel mai simplu mod permis de legislația în vigoare.
Oricine poate susține ONG-ul favorit în câțiva pași simpli.

Intră pe redirecționează.ro și apoi:

1. Citește și alege către ce ONG vrea sa redirecționeze 2% sau 3,5% din impozitul pe venit.
2. Completează formularul de pe pagina unui ONG.
3. Descarcă fișierul PDF și îl printează.
4. Adaugă CNP-ul, semnează formularul direct online iar sprijinul tau va ajunge la organizația și cauza selectată.

Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!