Alăptarea - primul pas pentru viitorul copilului tău

Alăptarea - primul pas pentru viitorul copilului tău

Sunt foarte multe game de lapte praf pe piață, dar niciunul nu poate să se apropie de laptele de mamă. Sunt atât de multe conexiuni care se realizează prin intermediul alăptării, încât viața copilului se schimbă radical atunci când o mamă refuză sau nu poate să alăpteze. 

Viața modernă ne pune la dispoziție variante la stilul clasic de creștere a copiilor, însă nu întotdeauna este cea mai bună variantă pentru copii. Uneori, stilul clasic este cea mai bună soluție.

Alăptarea poate fi văzută ca o formă învechită de alimentație, însă este cea mai sănătoasă formă prin care copilul beneficiază de toți anticorpii mamei și de tot ce are mama mai bun să îi ofere. În definitiv, alăptarea este o formă de iubire. Nu este ușor să alăptezi și vor fi momente în care orice mamă va dori să renunțe, dar este un efort pe care orice femeie ar trebui să îl facă pentru copilul său și pentru sănătatea acestuia. 

Pregătirea pentru naștere trebuie să includă informații despre alăptare. La început poate fi greu!
Mama care participă la curs are prioritate și reducere de preț la sprijinul practic după revenirea din spital.
Cursul are două sesiuni: vineri, 22 septembrie de la ora 17:30 și sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 10:00; la Casa dei Bambini, în spatele magazinului Central din Centrul Vechi. Poți opta să participi la ambele sau doar la una. Costul unei sesiuni este de 150 lei. Costul ambelor sesiuni este de 300 lei.
Cursul este susținut de Ileana Cirț, asistent medical generalist, consilier în alăptare și doula la naștere.
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!