Succes fără compromis

Succes fără compromis

Cât de mult ne-ar plăcea să existe o rețetă a succesului prin care să nu fim nevoiți să facem compromisuri… uneori ajungem să facem prea multe compromisuri pentru prea puține rezultate, gândindu-ne că este soluția pentru a ajunge la un nivel mai bun în afaceri. Căci despre afaceri este vorba. 

Angajații cred despre șefii lor că este foarte bine să ai un business, pentru că poți să lucrezi cât vrei, poți să faci ce vrei, nu 8 ore în continuu ca și ei. Însă ceea ce nu știu ei este că, odată ce îți începi o afacere, nu mai sunt 8 ore de muncă, cu un program fix, cu un venit clar, pe care să te poți baza. Uneori sunt chiar si 12-14 ore de muncă, fără program fix, la dispoziție la orice oră, chiar și în concediu, cu venituri fluctuante, poate chiar în pierdere uneori, sau cu datorii la creditori, deci mult mai stresant și mult mai haotic decât pentru angajați.

Însă Mirela Gîț ne spune că nu trebuie să fie așa. Că se poate și succes fără compromis, în noua sa carte care se numește chiar așa „Succes fără compromis. Dezvoltă echipa care-ți duce afacerea la nivelul următor”. Iar această carte se lansează joi, pe 21 septembrie, de la ora 17:00, la Biblioteca Județeană Petre Dulfu din Baia Mare. 


Cartea se dorește a fi un ghid de lucru cu noi înșine, care să ne sprijine în a obține colaborări mai bune și - implicit rezultate și împlinirea care ne umple de energie. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!