Istoria 50 de ani de Hip Hop - la Baia Mare

Istoria 50 de ani de Hip Hop - la Baia Mare

Nu sunt multe lucruri care rezistă în timp până la jumătate de secol. Foarte multe lucruri și tendințe sunt trecătoare sau cel mult repetitive. Iar atunci când ceva ajunge să reziste 50 de ani, merită sărbătorit. Iar de data aceasta se sărbătorește un trend muzical, și anume Hip Hop. Însă ceea ce este și mai interesant este faptul că este sărbătorit la inițiativa Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. 

Nu te-ai aștepta ca o instituție cum este un muzeu să sărbătorească un stil muzical. Însă, așa cum spuneam, atunci când ajunge să reziste timp de jumătate de secol, putem spune că a intrat în istorie. Așadar, pe 15 și 16 septembrie, de la ora 17:30, se vor sărbători 50 de ani de Hip Hop la Roots - Festival de cultură urbană, în incinta Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. 

Invitatul de onoare al acestui eveniment este Afu-Ra, cu o carieră impresionantă pe scena underground a Hip Hop-ului din New York, făcând parte din grupul Gang Star Foundation, dar și prin proiectele solo. Cel mai recent album al său a fost lansat în 2020 și se numește „Urban Chemistry”.

Programul festivalului este următorul: 
VINERI 15 septembrie
17:30 – acces
18:00 – 19:00 – Masă rotundă - "50 de ani de hip hop". Moderator: Anamaria Peride (Social FM). Speakeri: dr. Oana-Alexandra Chirilă (MJIA MM), Eugen Ocneanu (Feel Groove), Mirel Roman (DJ Silent Disciple)
19:10 – 20:30 – Curs streetdance și demonstrație Feel Groove
20:30 – 23:30 – DJ Set - DJ Silent Disciple și chillax în curte
SÂMBĂTĂ 16 septembrie
17:30 – acces
17:30 – 19:30 – DJ Set - DJ Silent Disciple și atelier de graffiti cu Knor
19:40 – 21:00 – DJ Set și atelier de scratching - DJ Dox
21:15 – 22:15 – Brigada D (Brugner, Norzeatic, DJ Dox)
22:30 – 23:30 – Afu-Ra

Intrarea se face în baza unei donații minime de 30 Lei (acces ambele zile, începând cu ora 17:30). Fondurile strânse vor merge spre achiziția de rechizite pentru Școala Gimnazială "Mihail Sadoveanu" Baia Mare. Atenție! Locuri disponibile - 300.
Interzis accesul copiilor sub 12 ani. Interzis consumul băuturilor alcoolice precum și fumatul. Țigările electronice sunt permise. De asemenea, se sugerează să nu folosiți mașina personală, spațiul de parcare fiind limitat. 

Partea bună e că în curtea muzeului vor fi amenajate un food court și standuri de prezentare cu vânzare, iar organizatorii vă roagă să aveți numerar la voi.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!