A treia ediție a festivalului Poveste Folk de la Târgu Lăpuș

A treia ediție a festivalului Poveste Folk de la Târgu Lăpuș

Sunt mulți iubitori de folk în această parte a țării. De altfel, de aici au plecat unii dintre cei mai mari artiști de folk din țară. Este doar logic să fie și un festival care să reunească artiștii de folk cu iubitorii acestui stil muzical. 

La Târgu Lăpuș, de joi, 14 septembrie, a început cea de-a treia ediție a festivalului Poveste Folk și ține până duminică, 17 septembrie, la Sala de evenimente Maxim. Vedetele primei zile au fost nemuritorii Mircea Vintilă și Vasile Șeicaru care a performat împreună cu Nicolae Matei. Cea de-a doua zi de festival îl are în prim plan pe Ducu Bertzi care urcă pe scenă împreună cu Constantin Neculae. Ziua de sâmbătă este plină de nume sonore de la trupele Țapinarii și Fără Zahăr, la Alifantis și Mirică - Gemini și, nu în cele din urmă, trupa TVA. 

Duminică, ultima zi de festival este dedicată lui Grigore Leșe și se numește Grigore Leșe „la el acasă”, care va oferi un spectacol inedit, în care ne va purta în călătorii muzicale ce păstrează autenticitatea folclorului românesc. 


Așadar, sunt 4 zile de sărbătoare a folkului la care sigur găsiți ceva ce vă place.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!