Business Maraton

Business Maraton

Maramureș Business Club este o organizație locală care adună, an de an, tot mai multe companii care își doresc să intre în contact cu alte companii și, de ce nu, chiar să stabilească relații de colaborare pe termen lung sau scurt, așa cum orice companie ar dori, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea. 

Evenimentul Business Maraton de pe 12 septembrie, ora 18:00, de la Hotel Magus, este organizat de asociație datorită faptului că în ultima perioadă aceștia au avut parte de un număr mare de înscrieri, iar specificul acestui eveniment este de networking în plen, prin care toți participanții vor putea să prezinte succint afacerea și parcursul acesteia, interacționând direct cu colegii de club. 

Prin acest eveniment, organizația își propune să creeze un mediu propice legăturilor autentice, să stimuleze colaborări fructuoase și să construiască relații care vor defini viitorul business-ului.

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor Maramureș Business Club.
Există și o excepție: Pot participa pentru prima dată la întâlnire și persoanele care nu sunt membri MMBC însă doresc să primească acest statut (doar pe baza de înscriere și confirmare prin email la ciprian@maramuresbusinessclub.ro)
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!