Lansare de carte

Lansare de carte

La cât de mare este viteza secolului în care trăim, la cât de multe încercăm să cuprindem în cele doar 24 de ore pe care ni le oferă o zi, parcă am uitat că parcă într-o lume paralelă, una parcă îndepărtată, dar în care ne-ar plăcea să ne aflăm uneori, există oameni care scriu cărți și care citesc cărți, cărți cu greutate și tipărite pe hârtie „adevărată”. 

Tot în această lume mai sunt și lansări de cărți, evenimente care ne ajută să aflăm ce mai e nou de citit. Haideți să intrăm pentru câteva ore în această lume marți, 12 septembrie, de la ora 13:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare, unde se va lansa cartea „Viață din Bucăți” a lui Ioan Călugăr Someșanu, apărută la editura Samtel, Satu Mare, 2023, care va fi prezentată de Ovidiu Mica, președintele asociației SAVO Satu Mare, având în vedere faptul că autorul este decedat încă din anul 1991.

Este vorba despre un volum autobiografic ale celui care a fost colonel în retragere Ioan Călugăr Someșanu. Memoriile acestuia au fost publicate post mortem, însă impresionează și azi. 


Vă așteptăm să redescoperiți această lume în care viteza nu mai are aceleași valori și unde ne putem cufunda în lectură și meditație. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!