Credință și Știință, Miracol și Obstacol

Credință și Știință, Miracol și Obstacol

Până în ce punct vorbim despre știință și de unde începe credința? Sau invers. Este o întrebare foarte veche și un răspuns care se tot încearcă, dar parcă niciodată nu se ajunge la o concluzie foarte clară. Sau poate concluzia este diferită pentru fiecare persoană. În adâncul sufletului nostru putem să găsim limita dintre credință și știință, dar ea este întotdeauna oscilantă, în funcție de experiențele proprii și de învățăturile pe care și le însușește.

Poate ne ajută cu câteva răspunsuri conferința CREDINȚĂ și ȘTIINȚĂ - MIRACOL și OBSTACOL care va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal Baia Mare. Sunt acolo să dezbată acest subiect și să îl abordeze din toate punctele de vedere Acad. Prof. Dr. Vlad Alexandru Ciurea și ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului. Pe lângă discuțiile cu aceștia, moderatorul jurnalist Mirela Voicu va prelua și întrebări din public pentru cei doi, pentru a dezbate și aspecte punctuale și personale ale problemelor ridicate de aceste subiecte. 

În această perioadă foarte tumultoasă a vieții noastre și a vieții în general, când totul se desfășoară la o viteză foarte mare și care ne solicită foarte mult să facem totul foarte repede, timpul pe care ni-l permitem pentru a contempla la eu-l nostru interior și la modul în care acesta se simte în legătură astfel de aspecte profunde ale vieții noastre. Pentru asta este nevoie să punem frână și să medităm pentru o perioadă. Iar această conferință face tocmai acest lucru, ne obligă să ne cercetăm și să vedem cum ne raportăm la latura noastră spirituală. 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!