Fabrica de Campioni la Moisei

Fabrica de Campioni la Moisei

V-am mai povestit despre Fabrica de Campioni. Sunt acea asociație care caută talente sportive în mediul rural pentru a le oferi oportunitatea de a-și continua cariera în această direcție și, de ce nu, să ajungă pe culmile succesului. 

Este nevoie de astfel de organizații care să își dorească să aducă la lumină talentul, chiar dacă acesta se află în mediul rural și nu are posibilități pentru a ieși la iveală de unul singur. Uneori chiar dacă nici măcar nu știe că există. 

Unii copii nu știu cât sunt de talentați pentru că nu există cineva care să știe să îi evalueze și să le spună cât sunt de valoroși, cu atât mai puțin care să îi ajute să își dezvolte talentul și să le spună ce să facă pentru a putea să arate și altora acest talent al lor. 


Următoare oprire a Fabricii de Campioni pentru a găsi viitoarele talente este Moisei, vineri, pe 15 septembrie, la ora 13:00, la Terenul Sintetic. Iar organizatorii îi așteaptă pe toți copiii cu vârsta între 7 și 14 ani pentru a face mișcare și socializare. 
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!