Ediția a II-a de Maramu’ Climb

Ediția a II-a de Maramu’ Climb

În țară sunt mulți iubitori de cățărări, iar zona noastră este foarte frumoasă și ofertantă pentru cei care doresc să se cațere pe munți atât în Creasta Cocoșului, cât și în Faleza Limpedea, care este spectaculoasă, chiar dacă nu este la o înălțime atât de mare ca și prima. 

Având în vedere că este foarte aproape de noi, ar fi frumos să participăm și noi, chiar dacă suntem doar amatori, la ediția a II-a a evenimentului Maramu’ Climb, care începe vineri, 22 septembrie, de la ora 10:00 și se termină duminică, 24 septembrie. 

Prima zi este dedicată celor care trebuie să sosească din alte părți ale țării și vor să campeze în zona Mogoșa, unde va fi centrul evenimentelor, așa că, pentru cei din zonă, evenimentul propriu-zis începe de sâmbătă, cu sesiunea de escaladă la stâncă, care se va desfășura la Creasta Cocoșului, iar pornirea se va face de la Mina Șuior la ora 8:30 sau de la Hanul Tentea de pe Gutin. La 10:30 începe escalada, iar la ora 16:00 se face întoarcerea la Lacul Mogoșa, unde va avea loc tombola pentru participanți, cu premii oferite de SCARPA România și de MARAMONTSPORT. 

În ultima zi se pleacă la ora 9:00 spre Faleza Limpedea, la ora 10:30 se face escaladă de către sportivii profesioniști, iar la ora 14:00 se încheie evenimentul de anul acesta. 

Pentru cățărătorii profesioniști, sunt reguli care țin de echipamentul necesar pe care nu mai este nevoie să le menționăm, însă pot participa și amatori, care vor trebui să plătească o taxă de participare de 80 de lei și vor fi echipați corespunzător de către organizatori și vor fi îndrumați de aceștia pentru a începe sau a se specializa în acest sport. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!