Atelier de relaxare cu lut

Atelier de relaxare cu lut

Lutul se poate modela în cele mai diferite forme. Probabil este materialul care se poate modela cel mai ușor și care permite exprimarea propriei creații cu minimul de instrumente. Uneori este nevoie doar de mâini ascultătoare și de imaginație. 

Pentru următorul eveniment, uitați de roata olarului și goliți-vă mintea de orice v-ar putea rușina de propriile creații. atunci când lucrați cu lutul, modelarea acestuia în diferite forme, este o artă, iar frumusețea artei este în ochii privitorului. Astfel, o creație poate să însemne ceva pentru cineva și să fie un nonsens total pentru altcineva. 

În cadrul evenimentului de vineri, 22 septembrie, de la ora 18:00, la Greenys, conectarea cu lutul care urmează să fie modelat de mâinile voastre este esențială. Acesta va fi un atelier de relaxare, prin care veți da viață lutului, urmând ca la sfârșit să luați propriile lucrări acasă. 

Participarea la atelier se face pe bază de donație, iar banii strânși vor fi folosiți pentru a hrăni copiii din medii defavorizate. De altfel, Greenys este rod al Asociației Suflete Verzi, mai exact un bistro social cu hrană sănătoasă și grijă față de Mama Pământ. Ei cred în oamenii care trăiesc în armonie cu Natura și se implică pentru binele comunității și oferă hrană gratuită copiilor din medii defavorizate și reinvestesc 100% profitul pentru a-i ajuta pe cei în nevoie.

Cea care îi va ghida pe participanți în modelarea lutului este Tabita L. Sălăgean, iubitoare de suflete, natură și poezie. A început să aducă aceste elemente magice împreună și să dea formă lutului. Așa s-a născut Lut Poem.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!