Omenirea la teatru

Omenirea la teatru

Poate v-ați întrebat uneori cum văd tinerii omenirea în zilele noastre. Este o preocupare destul de des întâlnită în rândul adulților. Odată stabilită viziunea tinerilor asupra mediului înconjurător sau asupra relațiilor interumane, ne putem face o idee și asupra modului de gândire al tinerilor și, respectiv, asupra modului în care aceștia se raportează la viitor.


Un prim exemplu de răspuns foarte clar la întrebarea noastră este piesa de teatru „Zoomenirea” prin care tinerii actori din trupa de teatru Silver ne arată cum văd ei lumea din zilele noastre, cum li se par relațiile interumane și cum se raportează ei la toate acestea. 

Este o altă piesă care a intrat pe scena Teatrului Municipal Baia Mare încă din stagiunea trecută, dar care, iată, a rezistat și se va repune în scenă miercuri, 20 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Studio a teatrului. 

Iar răspunsul dat de ei este acela că „𝑂𝑚𝑒𝑛𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑎 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑠 să traăiască 𝑚𝑎𝑖 𝑑𝑒𝑔𝑟𝑎bă într-o imensă grădină zoologică umană - 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑛𝑢 îi 𝑣𝑜𝑚 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑎 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑎 𝑛𝑖𝑐𝑖𝑜𝑑𝑎tă adevărata natură. 𝐹𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑜𝑚 𝑠𝑒 izolează în propriile sale medii artificiale - 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑝𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑓𝑖 𝑎𝑑𝑚𝑖𝑟𝑎𝑡 în toată splendoarea lui de suprafață, dar unde orice instinct îi 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑝𝑟𝑖𝑚𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑟𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑠𝑎𝑙𝑒 𝑡𝑒𝑚𝑒𝑟𝑖.
Și-a creat condițiile artificiale necesare care să-i stimuleze nevoile naturale și în care poate trăi o eternitate în deplină izolare.”

Haideți să vedem piesa acestor tineri și să vedem dacă percepția noastră este una asemănătoare.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!