PFA sau SRL în IT?

PFA sau SRL în IT?

Sunt foarte mulți cei care aleg o carieră în IT. Chiar și cei care nu au cunoștințele necesare pentru a face programare, dar încep acum cursuri de specializare au șanse foarte mari să prindă valul și să ajungă să lucreze în domeniul IT într-un timp foarte scurt și chiar să ajungă la câștiguri foarte mari.

Pentru cei care ajung să fie foarte buni în domeniu, uneori apare oportunitatea de a porni pe cont propriu și sunt puși în fața alegerii între cele două forme juridice cel mai des folosite. PFA sau SRL. Sunt beneficii de ambele părți, dar sunt și dezavantaje, unele pe care nimeni nu le pomenește sau pe care mulți nu le cunosc. Iar cu ultimele schimbări fiscale și cele care vor urma, parcă nu mai știm care este varianta cea mai bună. 

De aceea avem nevoie de îndrumare din partea cuiva care a studiat acest aspect din toate unghiurile și din toate privințele. Acest cineva este chiar Cristian Pop, iar toate cunoștințele sale legate de acest aspect ni le va împărtăși joi, 14 septembrie, de la ora 18:00, la sediul Cowork22 de pe str. 22 Decembrie nr. 2, din Baia Mare. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate în număr de 20. 


Așadar, dacă lucrezi în domeniul IT și te gândești să înființezi o persoană juridică sau dacă cea pe care o ai este cea mai potrivită pentru acest domeniu, atunci ar fi bine să participi la acest eveniment.

În altă ordine de idei, trebuie să știți că Cowork22 este primul spațiu de coworking din Baia Mare. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!